Informasjon om Covid rutiner i Linderud hallen.

Postet av Linderud IL den 8. Sep 2020


Covid Rutiner for Linderudhallen

Alle spillere, trenere og støtteapparat MÅ være registrert i elektronisk kamprapport (TA) før laget går inn i hallen. Dette gjelder lag fra 13 år og oppover.

Lag som ikke fører elektronisk kamprapport (12 år og nedover) må selv skrive ut og levere liste over spillere til vakten ved tilskuerinngangen. Ingen lag kommer inn i hallen før elektronisk kamprapport eller lister er ok. 

Alle lag må vente utenfor hallen. Lagene skal gå inn og ut via garderobene. Henvend dere til vakt ved tilskuerinngang, så blir dere vist til inngangen til garderoben laget skal bruke. Det blir gitt beskjed når det er klart til å gå inn i hallen. Hvor lang tid før kamp laget slippes inn i hallen er avhengig av hvor lang tid det er mellom kampene.

Alle som skal inn på tribunen må registrere seg med QR-kode, veiledning blir gitt ved inngang. Billett kjøpes med kort eller Vipps ved inngang. Tribunen er merket med klistremerker der man kan sitte. Alle må holde seg til én fast plass under oppholdet, det er ikke anledning til å bytte plass underveis.

Hvis det er mange inne på tribunen kan det være dere må vente til rett før kampstart før dere får komme inn på tribunen. 

Informasjon om retningslinjer i Linderud hallen?

Postet av Linderud IL den 8. Sep 2020

28. august kom NHF med en veileder for gjennomføring av kamper og arrangement i barne- og ungdomshåndballen. Det er klubbenes ansvar at all aktivitet i klubben skjer i samsvar med idrettens så vel som offentlige myndigheters krav. I tillegg er det trenerens ansvar å planlegge og gjennomføre aktivitet som er i samsvar med de gitte retningslinjene. 


Link til retningslinjen her: https://www.handball.no/nyheter/2020/08/veileder-for-kamp-og-arrangement/

 

Hovedpunkter for gjennomføring av kamper og arrangement:


For kamparrangementer i serien og turneringer gjelder:


- Det totale antall personer i håndballhallen/arenaen samtidig, skal ikke overstige 200 stk, dette gjelder spillere og publikum. 

- Trenere, ledere påført kamprapporten, dommere og andre funksjonærer som står for gjennomføringen av kampene regnes ikke som en del av deltakerantallet.

- Gode rutiner for renhold.

- Registrering av alle personer.

 

Kommunene kan innføre strengere smittevernregler enn hva som er fastsatt av NHF/nasjonale helsemyndigheter. Dette med bakgrunn i smittesituasjonen i den enkelte kommune.

 

 

Vi ber alle om å respektere arrangørens retningslinjer og ønsker alle lykke til med gjennomføring av kamper.Linderud IL
FOTBALLSKOLE

Postet av Linderud IL den 27. Aug 2020

I samarbeid med Hasle-Løren inviterer Linderud IL til Fotballskole for barn født 2015(8 år) til 2011 (9år).


Trening hver torsdag kl. 17.00-18.00. Inndeling i grupper/lag etter alder og kjønn. Alle NYE deltagere får drakt og ball.


Pris: Kr 100,- pr. barn. 


Påmelding:  Klikk her!


Oppstart: Torsdag 3.9 klokken 17.00 på Linderudbanen!

Fotballskolen avsluttes med premie, pølser og brus i uken før høstferien (kanskje holder vi på lenger om været/ baneforhold tillater det). Praktisk info angående oppstart blir gitt på mail etter påmelding.Fotballskolen er drevet av frivillige. Vi er avhengige av hjelp fra foreldre, så ta kontakt hvis du vil være trener. Linderud IL tilbyr kostnadsfritt NFF grasrottrener delkurs 1 og delkurs 2 på Linderud under høsten 2020. Ved spørsmål, ta kontakt med Morten Rom på epost fotball@linderudil.no
Lacrosse nybegynnerkurs

Postet av Linderud IL den 24. Aug 2020

Lyst til å teste ut en ny idrett? Linderud IL tilbyr nå gratis nybegynnerkurs i lacrosse!


Kurset avholdes over 2 ettermiddager av erfarne trenere og landslagsutøvere. Møt opp i treningstøy, joggesko/fotballsko ta med drikkeflaske.


NB! Kurset krever påmelding grunnet smittevern, og gjøres via denne linken: https://forms.gle/2wq9gA4NqUvtac976


Når: 9. og 16.september

Klokkeslett: 16:30-18:00

Hvor: Linderudbanen
Lacrosse hos Linderud IL

Postet av Linderud IL den 24. Aug 2020

Linderud IL Lacrosse er en nyoppstartet gruppe og vi er de første som tilbyr lacrosse i Groruddalen. 

Målet er å etablere aldersbestemte lag som på sikt kan konkurrere i Norge, i tillegg til å gi et bredere tilbud innen idrettsaktiviteter.

Lacrosse er en lagidrett som spilles på kunstgressbane hvor målet er å score mål. En benytter seg av ulikt utstyr som lacrossestick (kølle med nett), tannbeskytter, og hjelm og annen beskyttelse (for gutta). Utstyr kan lånes kostnadsfritt av oss. 

Lyst til å se hvordan lacrosse spilles i praksis? Ta en titt på filmene her og la deg bli inspirert til å teste det ut: https://www.youtube.com/c/NorwegianLacrosseNetwork/videos


For interesse, ta kontakt på lacrosse@linderudil.no
Årsmøte Linderud IL

Postet av Linderud IL den 27. Jan 2020