Min Idrett

Logg deg inn i Min Idrett for å administrere ditt medlemskap

Logg inn Glemt passord/bruker­navn? Ny bruker

Ønsker du å bli medlem i Linderud Idrettslag?

Innmelding for aktive medlemmer skjer gjennom innmelding i den idretten du ønsker å delta i. Du finner de ulike tilbudene på idrettenes nettsider. Friidrett/Trim og  har påmelding ved oppstart av hvert semester - i august/september og i januar. Håndball, innebandy, fotball og basket tar i mot nye medlemmer hele året. 


Har du spørsmål - ta kontakt på post@linderudil.no

 

Alle aktive i Linderud Idrettslag betaler medlemskontingent til klubben. Medlemskontingenten fastsettes av klubbens årsmøte og er for 2018

 

  • Junior (til og med 16 år) kr. 300,-
  • Senior (fra det året en fyller 17 år) kr. 400,-
  • Støttemedlem (deltar ikke i LlL`s aktiviteter) kr. 200,-

  • kr 500 for familiemedlemskap (inntil 5 medlemmer, kr 100 pr medlem ut over 5)


Medlemskontingent sendes ut i løpet av første kvartal til alle som er registrert som medlemmer i klubben. Derretter sendes kravet ut fortløpende til nyinnmeldte. Nye medlemmer som starter etter 1. august, betaler kr 100 for medlemskap det første året. Klubbens kasserer kan kontaktes på epost post@linderudil.no ved spørsmål knyttet til medlemskontingent.


Antall betalende medlemmer er grunnlaget for tildeling av kommunale tilskudd. Betalt medlemskontingent er derfor viktig for klubben.


Kravet sendes ut pr epost til alle som er registrert med epostadresse, ellers sendes kravet ut pr post. Medlemsinformasjon kan vedlikeholdes av det enkelte medlem via minidrett.no.