Velkommen til Linjecup 2024 - 31.aug-1.sep

En oppkjøringscup med fokus på gode opplevelser og mestringsfølelse tilpasset nivå.

Linderud IL / Linje 5 håndball inviterer til Linjecup 31.aug.-1.sept. Linjecup er en turnering for lag som til vanlig spiller seriespill på nivå 2 og nivå 3, og som føler det sportslige nivået på andre cuper blir for tøft. I denne turneringen er det ikke lov å bruke støttespillere fra nivå 1, og vi håper alle trenere respekterer dette. Her skal det være gode muligheter for å oppleve mestring selv om man ikke har spilt håndball så lenge. 

I 2024 arrangeres cupen for J13 og G13 (spillere født i 2011). Linjecup vil være en fin oppkjøring før sesongstart der dere får testet dere på nye regler som gjelder fra 13-årsklassen. Dommere vil være våre egne, og de får oppfølging underveis av dommerutviklere i begge haller.


Dersom dere ønsker å melde dere på Linjecup, forpliktelser dere å følge disse reglene:

  • Lagene skal tilhøre nivå 2 og nivå 3

  • Ikke bruke støttespiller fra nivå 1

  • Sørge for jevne kamper. Leder dere med mange mål skal det gjøres tiltak for å prøve å jevne ut kampen.

  • Være forbilledlig overfor motstandere og dommere.


Kampene spilles i Linderudhallen og LF-hallen lørdag 31. august og søndag 1. september. Alle kamper blir gjennomført på en dag med innledende kamper på formiddagene, og 3 sluttspill fordelt på nivå på ettermiddagen. Det betyr at alle lag får den herlige opplevelsen av å spille semifinale, samt bronsefinale eller finale. 

I hver kamp vil det bli kåring av kampens lagspiller. Denne prisen gis til spillere som utmerker seg på en positiv måte i kampene.
Dette kan for eksempel være: backing av lagspillere, heiarop fra benken, god innsats, spiller andre gode, viser tydelig spillerglede, utøver fair play. 

Pris for å være med er 1300kr og går til å dekke dommere, leie av hall og premiering. 

Påmelding og eventuelle spørsmål sendes på mail: linjecup@linderudil.no