Camp Linderud - uke 27

Camp Linderud - uke 27


Arrangør: Linderud IL

Tid


SOMMERCAMP UKE 27


Dato: 5. juli - 9. juli
Tid: Mandag til fredag kl. 11.00 – 17.00 (Kom når det passer!)
Hvor: Linderud Idrettsarena (Linderudbanen, flerbrukshallen og klubbhuset)
For hvem: 7 - 14 år (fra Bydel Bjerke)
Pris: GRATIS
Påmelding: Vi har ingen påmelding, men alle deltagere MÅ registrer seg i Klubbhuset når de kommer. (+ Navn og nummer til en foresatt.)
Mat og drikke: Ta med mat og drikke! (Det vil også bli servert noe enkelt mat, frukt etc. i løpet av dagen.) 


Denne sommeren arrangerer vi sommercamp for barn og unge i hele 5 uker på Linderud Idrettsarena. 

Hver campuke har vi fokus på lek, moro, aktivitet og å skape gode sommerminner. Alle dager legger vi tilrette for ulike sommerleker, løkkefotball, fotballtennis, badminton, landhockey, skating, Nintendo Switch, brettspill og mye mer. I tillegg kommer det egne intruktører fra Linje 5 HåndballFame Cheerteam og Tigers Lacrosse som tar barna med på lek og moro så dere får prøve de ulike idrettene. 

Denne uken får vi også besøk av Lillomarka Orientering. Orientering er en spennende idrett hvor dere skal finne fram til poster ved hjelp av kart, enten i parker, boligområder eller i skogen. Nå kan dere få lære mer om kart og prøve dere på litt "skattejakt" etter poster. Det blir en artig dag med stafetter og annen orienteringsmoro, så bli med :-)

Instruktørene Ingrid og Netta er aktive orienteringsløpere i Lillomarka og jobber som trenere for barnegruppa i Lillomarka.Ukesplan:


Les mer om Camp Linderud her!