Til alle foreldre til spillere i Linderud Håndball / Linje 5


Sesong 2018/2019

 

Foreldre + håndball= sant 😊


Jeg ønsker nye/gamle spillere og foreldre velkommen til en ny sesong!
 
 Som forelder til en håndballspiller er du en naturlig del av det lokale håndballmiljøet. Dette gir deg en unik mulighet til å delta i et sosialt miljø som gir deg god kontakt med både voksne, ungdom og barn. Du vil få nye venner og knytte kontakter til nye miljøer. Sammen vil dere oppleve trivsel, hygge, og ikke minst spenning, både på og utenfor håndballbanen. Et godt samspill mellom foreldre, trenere, ledere og spillere må til for å skape en positiv stemning rundt laget.
 
 I en klubb så foregår alt arbeid med frivillig innsats. De fleste trenerne trener deres barn gratis, vaktansvarlig fordeler vakter i sin egen fritid, og administrasjonsarbeid blir gjort etter” normal” jobb. Det er mange arbeidsoppgaver i en klubb, og jeg tar av meg hatten for alle som bidrar inn mot klubben. Tusen takk!


 Vi er mange foreldre som jobber mye for at ditt barn skal få trygge og gode minner fra barndommen. Og de skal få lære hvor viktig det er med fysisk aktivitet og hva lagspill dreier seg om. Vårt mål i Linderud er at alle som vil spille håndball skal få et tilbud og vi vil etter beste evne tilrettelegge utviklingen til hvert barn. 


 Når ditt barn velger å spille håndball, er det et par oppgaver dere som foreldre forplikter dere til:

1.Gi alltid barnet ros og positiv støtte - selv om de har tapt en kamp, eller bommet på mål.. Mestring er en av de beste følelsene i verden. Håndball er en lagidrett. Det betyr samarbeid, felles innsats og oppmuntring er viktig for at laget skal fungere. 


2.Møt opp på kamp så ofte du kan. Ha et positivt engasjement på tribunen - både mot motstandere og dommere. 


3.Kommuniser - snakk med oss i styret eller mail oss om du vil bidra inn mot klubben eller har noe du tror du kan gjøre bedre. Kommunikasjon er nøkkelen til et bra samarbeid i klubben (trenere, ledere, foreldre og spillere).


4.Alle må ta sin del i dugnadsarbeidet. Vi i Linderud Håndball er heldige ved å ha ansvaret for Linderudhallen og kampdagene på søndager. Dette får vi penger for, og er vår felles dugnad. Pengene går til å administrere og vedlikeholde hall og klubb. Vaktansvarlige i hvert lag vil sette opp vaktliste for hver sesong. Det er i år mulig å ”kjøpe” seg ut av vaktordningen på ukedagene. Om du blir hindret eller ikke kan delta på vakter, kan du kjøpe deg ut ved å betale 120,- timen (en ukevakt vil da komme på
 kr. 780,-). Du/dere må da betale kontant til den personen som tar vakten for deg. Send mail til handball@linderud.no om du vil benytte denne tjenesten. 


Vi har egen Facebook-side. Søk etter Linderud Håndball -Linje 5 og bli medlem. Her informerer vi om hva som skjer i vårt nærmiljø og i Linderudhallen. Gruppen er lukket, og er kun for medlemmer.   


Om ditt barn ikke skal bli tatt bilde av og publiseres på Facebook eller i avisen så send mail til styret. 


 Ønsker dere alle sammen en god sesong og vi møtes sikkert i hallen. 

Innmelding i Linderud Håndball gjøres gjennom Min Idrett (www.minidrett.no), som er del av Norges Idrettsforbund sitt elektroniske medlemsregister.
 
 Spilleren eller foresatte går inn på Min Idrett og registrer navn, fødselsdato, adresse, e-post adresse og telefonnummer for spilleren (for barn bør foresattes epost og telefonnummer oppgis).
 
 Spilleren vil da få en egen idrettsside på Min Idrett. Foresatte kan også med fordel opprette sin egen side på Min Idrett og knytte denne til barnets side som familie.
 
 Fra Idrettssiden på Min Idrett klikker man da på MEDLEMSSKAP og deretter FINN NY KLUBB. Her søker dere opp Linderud IL og velger håndball.
 
 Ta kontakt om dere får problemer 😊


Mvh, 

Pia H. Kristensen Moe 

Leder Linderudhåndball og Linje 5
 
 
 

Gå til lagene ved å navigere menyen

Sponsorer

Arrangementer

Ingen fremtidige arrangementer ble funnet.
Levert av IdrettenOnline