Informasjon om Covid rutiner i Linderud hallen.

Postet av Linderud IL den 8. Sep 2020


Covid Rutiner for Linderudhallen

Alle spillere, trenere og støtteapparat MÅ være registrert i elektronisk kamprapport (TA) før laget går inn i hallen. Dette gjelder lag fra 13 år og oppover.

Lag som ikke fører elektronisk kamprapport (12 år og nedover) må selv skrive ut og levere liste over spillere til vakten ved tilskuerinngangen. Ingen lag kommer inn i hallen før elektronisk kamprapport eller lister er ok. 

Alle lag må vente utenfor hallen. Lagene skal gå inn og ut via garderobene. Henvend dere til vakt ved tilskuerinngang, så blir dere vist til inngangen til garderoben laget skal bruke. Det blir gitt beskjed når det er klart til å gå inn i hallen. Hvor lang tid før kamp laget slippes inn i hallen er avhengig av hvor lang tid det er mellom kampene.

Alle som skal inn på tribunen må registrere seg med QR-kode, veiledning blir gitt ved inngang. Billett kjøpes med kort eller Vipps ved inngang. Tribunen er merket med klistremerker der man kan sitte. Alle må holde seg til én fast plass under oppholdet, det er ikke anledning til å bytte plass underveis.

Hvis det er mange inne på tribunen kan det være dere må vente til rett før kampstart før dere får komme inn på tribunen. 0 Kommentar

Informasjon om retningslinjer i Linderud hallen?

Postet av Linderud IL den 8. Sep 2020

28. august kom NHF med en veileder for gjennomføring av kamper og arrangement i barne- og ungdomshåndballen. Det er klubbenes ansvar at all aktivitet i klubben skjer i samsvar med idrettens så vel som offentlige myndigheters krav. I tillegg er det trenerens ansvar å planlegge og gjennomføre aktivitet som er i samsvar med de gitte retningslinjene. 


Link til retningslinjen her: https://www.handball.no/nyheter/2020/08/veileder-for-kamp-og-arrangement/

 

Hovedpunkter for gjennomføring av kamper og arrangement:


For kamparrangementer i serien og turneringer gjelder:


- Det totale antall personer i håndballhallen/arenaen samtidig, skal ikke overstige 200 stk, dette gjelder spillere og publikum. 

- Trenere, ledere påført kamprapporten, dommere og andre funksjonærer som står for gjennomføringen av kampene regnes ikke som en del av deltakerantallet.

- Gode rutiner for renhold.

- Registrering av alle personer.

 

Kommunene kan innføre strengere smittevernregler enn hva som er fastsatt av NHF/nasjonale helsemyndigheter. Dette med bakgrunn i smittesituasjonen i den enkelte kommune.

 

 

Vi ber alle om å respektere arrangørens retningslinjer og ønsker alle lykke til med gjennomføring av kamper.Linderud IL


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline